Wohooo, läheb juba kolmas nädal FitGuru tähe all. Kaal langeb vaikselt, kuid stabiilselt. Viimase nädalaga on langus olnud u 900 gr. Kokku seega 5,2 kg (kui ma ei eksi).  Riinu ütles üks päev mulle targad sõnad – mida aeglasemalt, seda stabiilsemalt ja püsivamalt. No muidugi kui ma ei suuda mingi ülima lollusega hakkama saada ja vohmida nt iga päev liitri jäätist, hunniku pirukaid ja muud sodi-podi. Teisalt kannatamatu nagu ma olen tahaks ju, et kaal kukuks näiteks 10kg nädalas täitsa ise ja midagi ise selle heaks tegema ei peaks. Või siis ärkaksin hommikul ja oleksin. voilaa, ideaalkaalus. Vot see oleks äge. Kuigi kahjuks sama ebatõenäoline kui võita EuroLotoga 10 miljonit. Seda viimast ma muidugi loodan sisimas igal reedel. Ükskord ma võidan niikuinii!

Aga … väga rõõmustav on see, et mõõdud kahanevad. Nimelt alutasin eelmisest nädalast mõõtmist. Kahju muidugi, et ei teinud seda kohe esimesest nädalast. Siin on teile tulemused 2 vs 3 nädal.

Tissid: – 1 cm
Kõht: – 2cm
Peps: -2cm
Käsi: seis sama
Jalg: -5 (ma olen 100% kindel, et mõõtsin erinevatest kohadest või kirjutasin midagi valesti üles, sest see on ajuvaba :))
Säär: seis sama halb

Niiet kokkuvõttes asjad täitsa liiguvad Lisan postituse lõppu pildi selle tõstuseks. Mulle endale tundub küll, et kõht on siledam sutsu.

 

Toidud

Pean tunnistama, et ma ei ole 100% kõike saanud järgida, pisut on olnud kõrvalekaldumisi seoses väga pingeliste päevakavadega.  Püüan end parandada. Eile tabas mind meeldiv üllatus, sain lõpuks midagi päris magusat! Kavas oli suussulav kikerherne brownie. Ma olin tõesti magusat oodanud nagu hingeõnnistust ning seega oskasin seda nautida to the max. Lihtsalt nii tohutult maitsev.

Miskipärast aga ei ole raugenud minu tohutu isu toore järgi, kõige rohkem isutabki igasuguste puuviljade järgi. Tahaks süüa meeltetutes kogustes arbuusi, melonit, banaani.

 

Enesetunne

Lihtsalt super. Energiat on palju rohkem kui varem, olemine on kerge, sõrmede paistestus on kadunud. Lausa sõrmus kukub selle lühikese ajaga sõrmest. Tunne on lihtsalt super. Ma kahlustan, et see on suuresti tänu praktiliselt minimaalsele loomsete toitude kasutamisele. Igatahes armas töökaaslane ja sõber T ütles, et paistsin täna vastu tulles juba palju krapsakam.

 

 

reilika-fitguru-23052016-blogi

 

Loodan peagi veel toredaid uudiseid avalikustada, seega püsige lainel! Cheers!

KOMMENTEERI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.