Nii, nii … olen järginud nüüd FitGuru programmi täpselt 2. nädalat. Lõppenud nädala osas on tunded kahetised. Kaal langeb tasapisi  – kahe nädalaga on kaotus kokku olnud 4,3 kg . Tahaks muidugi, et üleöö kaoks 10 kg ja nii mitu päeva järjest :D. Emotsionaalselt on minu jaoks üsna raske oodata ja oodata, et kaal muutuks. Eks varasem jojotamine on teinud ajuga oma töö. Reaalsuses saan aru, et need varasemad ajus sopistunud mõtted on täiesti sürr :). Kes on lugenud minu varasemaid postitusi, see teab minu suurt vaenlast püsimatust. Seega proovin ennast harjutada mõttega, et kõik läheb rahulikult ja stabiilselt nii nagu peab.

Teine “mure” minu jaoks on, et ma lihtsalt ei jaksa kõike, mida armas Riinu mulle vaaritab ära süüa. Minu jaoks on kogused väga suured. Arvestades, et enne sõin väga palju tühjasid kaloreid ning kogused olid pigem väiksed. Ühesõnaga … palju sodi. Pean siiralt tunnistama, et vahel pean osa toitu järgi jätma. Selle üle on õnnelik muidugi mees, kes saab siis need söömata jäänud ampsakad omale. Kiidab kokka ja küsib, millal jälle talle midagi pudeneb.

Laupäeval ei toitunud ma 100% FitGuru plaani järgi, kuna toimus sisuliselt terve päeva kestev üritus, kuhu oli mõeldamatu oma toiduga minna. Seega üritasin toitusid asendada nii, et kogemata üle ei pingutaks.

2 nädalat pildis:

reilika-fitguru-16052016

Kokkuvõtteks on tunda, et püksid liiguvad jalas juba vabamalt. Ilmselt silmaga muutust veel näha ei ole, kuid enesetunne on juba selle lühikese ajaga kordades parem ja energiat rohkem. Seega, vapralt edasi!

 

FitGuru koduleht >

FitGuru Facebook’i leht >

 

 

KOMMENTEERI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.