Seekord tuleb üsna lühikene postitus. Tahan lihtsalt teada anda, et alustan taas veepaastu. Kui sul on teema vastu huvi, siis püsi lainel ja jälgi minu blogi. Üritan võimalikult tihti anda märku kuidas paast kulgeb ja kuidas ennast tunnen.

Alustan täna hommikul ehk siis 22.augustil. Seekord ma ei plaani paastu pikkust ette, vaatan lihtsalt kuidas parajasti tunne on ja vastavalt sellele toimetan. Minu unistus on muidugi paastuda 40 päeva aga eks näis, ei hakka endale jõuga piiranguid seadma.

Seekord üritan ka võimalikult harva kaaluda. Võimalikult harva tähendab,et vähemalt mitte iga päev või lausa mitu korda päevas, nii nagu tavaliselt. Üritaks noh nii paari päeva tagant, hetkel ei tea kas õnnestub.

Varasemad positused veepaastu teemal:

 

2 vastust

  1. Ise juba nii vana aga mõistust pole ikka rohkem kui pubekal. Sa võitled ise toitumishäirega ja oled tänu sellele juba ennast 100kg söönud ja IKKA VEEL alustad sa millegi nii ajuvabaga nagu seda on näljutamine! Miks sa teed seda ometi??? Sul kahju pole oma tervisest? Kuidas sa ometi aru ei saa, et selliste näljutamistega sa sellises kaalus oledki 🙁 Otsi abi inimene.

    1. PilleRiin, aitäh muret tundmast! Paast ja näljutamine on kaks täiesti erinevat teemat. Ma ei paastu mitte kaalu, vaid justnimelt tervise pärast. Kui viitsid ja on aega võid lugeda postitust http://superfit.ee/2016/03/07/tervenemise-teekond-veepaastu-paev-1/. Paastunud olen ma ka siis kui ma olin normaalkaalus ja samuti hoopis teistel kui kaalu eesmärgil. Abi olen ma juba leidnud eda mõttemaailma ja kogu elu muutmisega :).

      Päikest!
      Reilika

KOMMENTEERI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.