Pühapäevase seisuga sai toitutud täpselt nädal FitGuru abiga. Esimese nädala tulemus on minu arvates super -3,4kg. Kujutage ette – selle kaalulanguse juures olen ma söönud 5x päevas.

Kui aus olla, siis esimesed 2-3 päeva oli mul kõht pidevalt tühi. Sõin hommikusöögi ära ja tunni pärast oleks tahtnud juba kellelgi jala otsast järada. Ega mul muud võimalust ei olnud, kui vee ja teega nälga lihtsalt ignoreerida. Lisaks oli esimestel päevadel jube suhkru- ja magusanälg. Olin harjunud varasemalt iga päev ikka mingit magusat sodi sööma – muffineid, šokolaadi ja kõike muud head ning paremat. Teisel päeval tekkis õrn peavalu, kuigi ma ei ole kindel kas just suhkrupuudusest. 4 päeva paiku tekkis vastupidine olukord ja kõht hakkas jube ruttu täis saama. Päris mitmel korral sõin oma portsu lihtsalt jõuga lõpuni. Ka ei lähe toidukordade vahel enam kõht tühjaks. Pigem isegi tahaks mõne toidukorra ajal vähem süüa.

Toidud on maitsvad. Loomulikult on vahele sattunud paar toitu, mis ei ole just minu tassike teed. Minu lemmik on muidugi eranditult kõik värske – smuutid, salatid. Tahaks neid veel ja rohkem, eriti just soojade ilmadega on isu pigem millegi värske järgi. Viimased päevad on mul arbuusi ja meloni kinnisidee, no lihtsalt nii kohutavalt tahaks. Täna ongi õnneks üheks vahepalaks värske mango kreekapähklitega.

Mulle meeldib väga, et Riinu kasutab toituvalmistamisel palju värsket ja eestimaist – naat, kuusevõrsed (minu suured lemmikud), karulauk, kõrvenõges. Vitamiinid otse metsast!

Ma loodan, et uus nädal läheb ka Teil sama mõnusalt ja tervislikult! Minu teekonda saate jälgida ka FitGuru FB lehel.

 

 

 

KOMMENTEERI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.