See mõnusalt vürtsikas idamaise hõnguga toit on minu värske suur lemmik ja muidugi ei pea ütlema, et tervislik. Kikerherneste kasulike omaduste kohta võid lugeda toitumisnoustajad.ee veebilehelt.

Kuna üritan hetkel süüa võimalikult palju vegan ja sealhulgas toortoitu, siis otsin ja avastan uusi põnevaid retsepte. Alustasime kogu perega ka tervislikku toitumist, mis tähendab, et suure osa peale tööd ajast ma vaaritangi. Kirjutan lähiajal ilmselt ühe põhjalikuma postituse miks ja kuidas me tervisliku toitumisega alustasime ja milliseid põhimõtteid järgime.

 

Sul läheb vaja

Kuidas valmistada?

  1. Esmalt lisa potti hakitud sibul ja pisut vett (et sibul ei jääks poti põhja kinni) ja kuumuta kuni see muutub klaasjaks.
  2. Seejärel lisa purustatud küüslauk ja kurkum ning lase paar minutit tõmmata.
  3. Lisa kikerherned, paprika, mookospiim ja maitseained vastavalt soovile.
  4. Lase segul podiseda vaiksel kuumusel aeg-ajalt segades. Mida kauem karrit hautad, seda rohkem segunevad maitsed ning lõpptulemus muutub järjest paremaks. Mina hautasin karrit umbes 1,5 tundi aga järgmine kord teen seda kindlasti kauem.
  5. Serveeri karri koos ahjus küpsetatud bataadiga, lisa juurde värsket rohelist.

Nipp

 

 

Head isu!

 

 

 

 

 

 

KOMMENTEERI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.