Otsisin alternatiivi teraviljast toodetud pastatoodetele, mis oleksid 100% taimsed. Natukene otsides ja uurides leidsin ühe variandina oaspagetid. Otsustasin need ära testida. Kui aus olla siis minu jaoks need spagetid ise olid pisut võõrad – jäid suhteliselt kummised ja maitsetud. Ma ei teagi, äkki tegin midagi valmistamisel valesti või ei ole lihtsalt maitsega harjunud. Ube söön muidu suurima heameelega. Samas segatuna kastmega oli roog kokku väga maitsev. Kui ma ei eksi, siis ostsin musta oa spagetid Selveri Gurmee osakonnast. E-Selveris ei jäänud aga kahjuks silma, seega sama toote leidsin ka Vianaturale e-poest.

Sul läheb vaja

Kuidas valmistada?

  1. Keeda soolaga spagetid
  2. Samal ajal valmista kaste – püreesta saumiksriga 1-2 küünt küüslauku, 1 keskmine avokaado, 1spl tahinit, lisa pisut oliivõli, maitseaineid ja vett
  3. Liha asemel kuumuta pannil õrnalt tofuviilud, maitsesta need eelnevalt sojakastme ja väikse tilga seesamiõliga
  4. Serveeri värske rohlise ja köögiviljadega

Nipp

 

 

Head isu!