Väga harva kui satun mõnda ilutoodet arvustama. Tavaliselt ma ei tunne, et mul oleks neist pikalt midagi rääkida. Seetõttu leiavad siia blogisse tee väga üksikud leiud. Tegelikult ei olnud mul üldse plaanis uusi juuksehooldusvahendeid osta, sattusin mingi aeg pookogemata aga Selveris sooduspakkumisele. Ma olin juba mõnda aega kiiganud L’Oreal Botanicals Fresh Care Coriander šampooni just pakendi ja väljanägemise tõttu. Siiski aga varasemalt on minust jäänud poeriiulitele.

Seekord tegin aga suur vea – nuusutasin toodet :). Mulle meeldivad hullusti erinevad ravimtaimede- ja vürtsilõhnalised tooted. Seega kui ma olin šampooni hetkeks nuusutanud, siis olin müüdud. Enam ei olnud tähtis, et šampoon on tavapoes müüdav ja tootja on L’Oreal. Põlved muutusid nõrgaks ja ei suutnud enam pudelit käest panna. Kuna mul on üsna rikutud ja kuivad juuksed, siis võtsin juurde samast sarjast maski.

Mis mulle toodete juures meeldib ja mis ei meeldi?

Meeldib eelkõige lõhn. Mõnusalt ravimtaimede ja magus hõng ühteaegu. Peale pesemist kui juuksed hõljuvad näo eest läbi, on lõhna tugevalt tunda. Mõnus. Meeldib veel, et toode ei sisalda värvaineid, parabeene, silikooni ning pakend on taaskasutatavatest materjalidest. Pakend ise on väga äge ja seega näeb ka vannitoas ilus ja stiilne välja. L’Oreal lubab, et šampoon vähendab juuste väljalangemist ja muudab need tugevamaks.

Kahjuks muudab šampoon juba pesemise ajal mu juuksed takuseks, isegi on pisut raske vahel pesta. Küll aga kasutades maski, muutuvad juuksed siidiseks. Seega ma ei saa kasutada seda šampooni ilma toitva vahendita. Olen lugenud, et ka teistel kipub ainult šampoon juukseid kuivatama. Nagu juba mainisin, siis kasutades kombot šampoon ja mask on tulemus hea ja olen väga rahul.

Peale pesemist on juuksed pehmed ja kohevad, isegi järgmisel päeval tunduvad juuksed väga puhtad.

 

 

 

KOMMENTEERI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.