Pean seda postitust alustama tõdemusega, et mul on alati uut lõhna oma muretseda tohutult raske. Ma kardan kuidagi, et äkki tüütab mind uus lõhn kiiresti ära.

Ma armastan üldiselt magusaid, väga ja väga-väga magusaid lõhnasid. Kõik, mis on vähegi värske lõhnaga on automaatselt big no-no. Kuidagi on juhtunud ka nii, et kui mõne välja valin ja ostan, siis jään sama korduvalt uuesti ja uuesti endale muretsema. Kuidagi ei tihka nagu uut valida, kuigi tahaks.

Paratamatult aga on lõhnadega nii, et kord saavad nad kõik otsa. Kui just ei kao mõne võlu ära ja ei jää seisma. Nii juhtus ka seekord ja olin silmitsi vajadusega muretseda midagi uut. Seekord tekkis tahtmine leida midagi erinevat tavapärasest … midagi, mis oleks kevadine ja lillelõhnaline.

Lõhna otsimise protsess ise oli üsna piinarikas – sättisime sammud tütrega Kaubamaja poole teadmisega, et sinna me jääme pikkadeks tundideks. Loomulikult ei valmistanud ma endale pettumust :). Piserdasin lõhnu paberilipikutele tunde. Muudkui kirjutasin lipikule lõhna, piserdasin peale ja nii jälle järgmise lõhnaga. Mingi hetk oli mul käes u 15 urineva lõhna näidist, mida siis ükshaaval hakkasin elimineerima. Siis jälle uuele ringile, et kas ikka viimased allesjäänud on need õiged. Seejärel järgmine ring, kus hakkasin nahale pihustama. Täiesti meeleheidet tekitav oli fakt, et kui paberil tundus lõhn jube hea, siis peale nahale pihustamist muutus mu meel 180 kraadi. Suurem osa lõhnasid tundusid nahal täiesti valed ja mitte minulikud. Kogu see valimise protsess kestis u 3-4h.

Igatahes lõpuks leidsin selleks korraks õige lõhna – kevadet meenutava ja rõõmsa. Väljavalituks osutus Gucci Flora Gorgeous Gardenia, mis on natukene erinev minu tavapärasest valikust. Sellegipoolest meeldib mulle väga.

Minu jaoks on see mõnus kombo lilledest, magususest, värskusest. Selline tunne nagu oleks pistnud oma nina värskesse lillekimpu. Minu jaoks annab pakend just täpselt seda aroomi edasi – värviliste lillede virrvarr. Peale piserdades voolab minusse vallatus ja rõõm.

Mul on hea meel, et seekorde valik läks mul täpselt kümnesse ja lõhnan nüüd nagu üks ilus lillaed.