Teemades Elu ja inspiratsioon

Veepaastu uus ring

Seekord tuleb üsna lühikene postitus. Tahan lihtsalt teada anda, et alustan taas veepaastu. Kui sul on teema vastu huvi, siis püsi lainel ja jälgi minu blogi. Üritan võimalikult tihti anda märku kuidas paast kulgeb ja kuidas ennast tunnen.

Alustan täna hommikul ehk siis 22.augustil. Seekord ma ei plaani paastu pikkust ette, vaatan lihtsalt kuidas parajasti tunne on ja vastavalt sellele toimetan. Minu unistus on muidugi paastuda 40 päeva aga eks näis, ei hakka endale jõuga piiranguid seadma.

Seekord üritan ka võimalikult harva kaaluda. Võimalikult harva tähendab,et vähemalt mitte iga päev või lausa mitu korda päevas, nii nagu tavaliselt. Üritaks noh nii paari päeva tagant, hetkel ei tea kas õnnestub.

Varasemad positused veepaastu teemal:

 

Share Tweet Pin It +1

Sulle võib veel meeldida

Tervise 7 printsiipi – õhk

Postitatud 27. aug. 2017

Fitguru 3. nädal

Postitatud 24. mai 2016

Eelmine postitusCinq Mondes kehahooldustooted
Järgmine postitusValikud, tervise ja elu muutumine

Leave a Reply

2 Comments on "Veepaastu uus ring"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest
PilleRiin
Guest

Ise juba nii vana aga mõistust pole ikka rohkem kui pubekal. Sa võitled ise toitumishäirega ja oled tänu sellele juba ennast 100kg söönud ja IKKA VEEL alustad sa millegi nii ajuvabaga nagu seda on näljutamine! Miks sa teed seda ometi??? Sul kahju pole oma tervisest? Kuidas sa ometi aru ei saa, et selliste näljutamistega sa sellises kaalus oledki 🙁 Otsi abi inimene.

wpDiscuz